Галерија

Едуино - Препознај ја емоцијата

Дидактичка говорна игра ,, ПРЕПОЗНАЈ ЈА ЕМОЦИЈАТА ,,
Активност за препознавање и вербално изразување на емоциите кај себе и останатите.
#едуиноигратон5 #активност5 #препознајјаемоцијата
Воспитна група 4-5 години
Воспитувач: Клементина Петрушевска
Негувател: Ирина Гелев

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес113
Вчера133
Оваа недела936
Овој месец936

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-08-07

Политика за колачиња