Галерија

Едуино - Препознај емоција

#едуино игратон 5#Препознај ја емоцијата#
Воспитна група,, Изворче,, деца 4-5 год.
Воспитувач-Јулијана Димитриевска
Негувател - Александра Велјанова
О. Ѓургица
Ј. Д. Г.,, Весели Цветови,, - Скопје

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес114
Вчера133
Оваа недела937
Овој месец937

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-08-07

Политика за колачиња