Настани

Едуино - Препознај емоција

ЈДГ,,Весели Цветови" Објект ,,Ѓурѓица"
Група,,Јаболчиња" 3-4 години
Учителки-Мануелка и Весна
Ние сме среќни и весели во градинка🥰Предизвикот прифатен😊

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес56
Вчера142
Оваа недела831
Овој месец4277

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-01-29

Политика за колачиња