Настани

Сообраќаен полицаец

Тема на неделата: Сообраќаен полицаец

Дата: 05.06.2020

Знакот СТОП

Тема на неделата: Знакот Стоп

Дата: 04.06.2020

Што покажува семафорот

Тема на неделата: Сообраќајни правила

Дата: 03.06.2020

Бон тон во сообраќајот

Тема на неделата: Сообраќајни правила

Дата: 02.06.2020

Играта на децата на предучилишна возраст

Играта како доминантна активност на детето од предучилишна возраст и како основен облик и метода на работа на таа возраст има посебно едукативно значење.

Поминуваме улица

Тема на неделата: Сообраќајни правила

Дата: 01.06.2020

Воени возила

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 29.05.2020

Градежни возила

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 28.05.2020

Возило на брзата помош

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 27.05.2020

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес124
Вчера218
Оваа недела1444
Овој месец873

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-12-04

Политика за колачиња