Ден на планетата Земја

Објект: Весели Цветови
Тема: Одбележување на денот на планетата Земја
Воспитувачка: Арсоска Светлана
Негувателка: Јаневска Тања
Сечевме, боевме , моделиравме , направивме и вулкан, лепевме, разубавувавме се за нашата убава планета Земја