Настани

ИГРАМЕ И СПОДЕЛУВАМЕ

Почитувани родители,

На ден 28.12.2021г. со почеток во 17:30ч. ќе имате можност да го проследите настанот: “ИГРАМЕ И СПОДЕЛУВАМЕ”, oсмислен како работилница со деца, родители и наши воспитувачи-практичари.

Истиот го организираме со цел да се запознаете со:

  • Стратегиите и алатките, кои ги користиме за јакнење на социо-емоционалните компетенции кај децата;
  • Ресурсите и техниките, кои ние ги применуваме за социо-емоционалниот развој кај децата, а може да ги применувате и Вие дома;

Овој настан се реализира на ниво на држава и може да го проследите онлајн на долу постираниот линк:
https://youtu.be/DBnfDnPbN7I

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес7
Вчера208
Оваа недела411
Овој месец5403

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња