Огласи

Оперативен план за активности во установите

Оперативен план за активности во установите за згрижување и воспитание на деца по укинување на вонредната состојба.

Упис на дете

Апликациите за упис на деца за учебната 2020/2021 година симнете ги од нашата веб страна.

Стандарди за рано учење кај деца до 6 години

Стандарди за рано учење кај деца до 6 години

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес33
Вчера228
Оваа недела1256
Овој месец261

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-03-02

Политика за колачиња