Огласи

Правилник за систематизација на работните места

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес172
Вчера302
Оваа недела1060
Овој месец172

Моментално посетители

2
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња