Огласи

Ранг листа воспитувачи

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес123
Вчера283
Оваа недела406
Овој месец6556

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-03-28

Политика за колачиња