Огласи

Досие на дете

 Образец за упис во детска установа

Преземи PDF

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес183
Вчера302
Оваа недела1071
Овој месец183

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња