Огласи

Правилник за Внатрешна организација

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес110
Вчера283
Оваа недела393
Овој месец6543

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-03-28

Политика за колачиња