Огласи

Оглас - превоз лица и опрема

Интерен оглас за унапредување на помошно технички лица за превоз на лица и опрема

Отвори документ

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес130
Вчера203
Оваа недела996
Овој месец2372

Моментално посетители

3
Онлајн

2024-07-12

Политика за колачиња