Галерија

Возило на брзата помош

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 27.05.2020

Триј миј рачиња

Група ТРИАНГЛ - Триј миј рачиња

Будење на природата

4 до 6 години - Наука - Запознавање и разбирање на околината и Јазик и говор - Будење на природата

Еколошка работилница за отпадно масло со децата од ЈУДГ „Весели Цветови“

КАКО РЕАГИРААТ НАЈМЛАДИТЕ НА ЕКОЛОШКАТА ТЕМА ЗА ОТПАДНО МАСЛО?

Противпожарни возила

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 26.05.2020

Полициско возило

Тема на неделата: Специјални возила

Дата: 25.05.2020

Вежби за правилен изговор

Почитувани другарчиња, денес ќе ви дадам една едноставна вежба...

Сообраќајни знаци

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 22.05.2020 г.

Семафор

Тема на неделата: Улица - врвулица

Дата: 21.05.2020 г.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес51
Вчера313
Оваа недела364
Овој месец1239

Моментално посетители

4
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња