Галерија

Златна ЕСЕН

 Објект,,Кокиче" 5-6 години

Група,,Срциња"

Учителки:Мануела,Марија и Зорица

Ај со здравје Есенке,

среќа да те прати,

во нашата градинка,

кога можеш сврати,

ај со здравје Есенкеее🍂🍁🍂🍁

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес33
Вчера200
Оваа недела1490
Овој месец973

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња