Настани

Водени меурчиња

Летни, истражувачки и забавни игри.
Водени меурчиња.
Објект Кокиче.

Водени меурчиња слика 1

Водени меурчиња слика 2

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес164
Вчера194
Оваа недела990
Овој месец4597

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња