Настани

Венче и песни за ,,Ѓурѓовден"

Група,,Јаболчиња" 3-4 години
Објект ,,Ѓурѓица"
Учителки:Мануела и Зорица
Децата сакаат, прифаќаат и умеат да ги прославуваат празниците и учествуваат со задоволство и среќа🥰

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес5
Вчера208
Оваа недела409
Овој месец5401

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња