Галерија

Василичарска традиција

 Објект,,Кокиче"5-6 години,,Срциња"

Учителки:Мануела,Марија,Мартина

Поттикнување и прифаќање на славење,одбележување традиционални празници и искажување радост и задоволство од успешно реализираната работа.,,Василица",месиме пити со паричка за среќа за сите дечиња и учителки.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес33
Вчера200
Оваа недела1490
Овој месец973

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња