Срце од другарче за другарче

Срце од другарче за другарче.
Една од нашите обврски е да ги почитуваме другарчињата. Другарството нема граница, раце да си пружиме, сите да се дружиме.
Подари срце од другарче за другарче.
Објект Кокиче, 5-6 години.