Настани

Специјални возила и нивната улога

Тема:,, Сообраќајна врвулица"
Објект:,, Сончоглед"
Воспитна група: 4-5 години
Воспитувач : м-р Габриела Стојановска
Неговател : Латина Крчаноска
Активност : "Специјални возила и нивната улога,,
Активноста протече со голем интерес од децата за изработка и нивна креативност на специјалните возила и тоа: противпожарникарно возило, полициско возило, амбулантно возило. Активноста продолжи со имитативна игра гаснење на пожар. Децата активно учествуваа во активностите и учеа преку игра.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес165
Вчера194
Оваа недела991
Овој месец4598

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња