Галерија

Снегулки

Објект,,Кокиче" 5-6 години

Група ,,Срциња"

Учителки:Мануела, Марија и Мартина

Симетрија на линија - Математика

Утврдување на знаења за линии преку ликовното умеење👏❄️👏❄️👏❤️

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес29
Вчера200
Оваа недела1486
Овој месец969

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња