Настани

Што плови, а што тоне

Што плови, а што тоне и зошто е тоа така?
Истражувачка игра. Учиме преку игра, со вода и најразлични предмети со различна големина и тежина.
Објект Кокиче.

Што плови, а што тоне слика 1

Што плови, а што тоне слика 2

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес165
Вчера194
Оваа недела991
Овој месец4598

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња