Галерија

Сетилна Ликовна Игра

 Сетилна ликовна игра со брашно и новогодишни шаблони.

ОБЈЕКТ СОНЧОГЛЕД

Воспитна група 5-6 години 

Сетилна ликовна игра со брашно и новогодишни шаблони.🎅❄️🤶

Учителки: Клементина, Александра и Ирина

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес31
Вчера200
Оваа недела1488
Овој месец971

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња