Настани

Роденден на Мојата Татковина

Група 3-4 години ,,Јаболчиња''

објект ,,Ѓурѓица''
Учителки Мануелка и Весна
Децата сакаат да учествуваат во креативни игри ,,Знамето на Мојата Татковина''.Од сите деца твои,,Среќен Роденден''.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња