Настани

Редење чашки

ЈДГ-Весели Цветови-објект Синоличка
Група18-24 месеци
Негуватели
-Светлана Мирковска
-Гордана Ристовска
- Редење чаши една во друга
-развивање на фината моторика
-развивање на другарството и меѓусебната соработка

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес4
Вчера208
Оваа недела408
Овој месец5400

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња