Галерија

Прваче идно јас сум еј !

 Објект,,Кокиче"

Голема група,,Срциња"

Учителки:Мануела и Јадранка

Во училиштето цело, најмали сме ние,

занималната наша, како пчеларник врие.

Забаваче станав, не се смеј

Прваче идно јас сум еј!

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес176
Вчера302
Оваа недела1064
Овој месец176

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња