Галерија

Проекти 2023

 E-twining проекти кои од месец Јануари 2023 година  се реализираат во градинката.

Реализатори воспитувачи и стручен тим, во 2 воспитни групи од 2-3 години, 2 воспитни групи од 4-5 години и 3 воспитни групи од 5-6 години.

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес123
Вчера289
Оваа недела412
Овој месец4736

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња