Настани

Приредба - Сончоглед 2021

Радосни и насмеани децата од групите од 5-6 годишна возраст од објект „Сончоглед“ го одбележаа Денот на татковината и им посакаа Добредојде на другачињата во градинката со песни и музички игри.
ЈА САКАМЕ НАШАТА ТАТКОВИНА!
ЈА САКАМЕ НАШАТА ГРАДИНКА ВЕСЕЛИ ЦВЕТОВИ!

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес165
Вчера194
Оваа недела991
Овој месец4598

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња