Писмо и честитка до Дедо Мраз

Група ,,Срциња"5-6 години
Ѓурѓица
Воспитувач: Мануела Ивановска
Негувател: Верка Павловска
Детето употребува најразлични методи за да ги изрази сопствените идеи, мисли и доживувања