Настани

Орално здравје - Интердентал

Денес 24.09.2021 год во објект Синоличка се одржа презентација за оралното здравје од родител во група Чекорче 5-6год со поголемите воспитни групи во дворот на градинката.
Децата добија пригодни подароци, со кои ќе се поттикне навиката за нега и хигиената на забите.
Д-р Јанева Елена од фирмата Интердентал, дооел кои редовно организираат едукативни настани за важноста на оралното здравје кај децата и возрасните, на дечињата им одржа едукација на тема: Грижата за оралното здравје започнува од најмала возраст.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња