Галерија

Објект Мимоза

 Објект: Мимоза 

Воспитна група: 4 до 6 и 5 до 6 год.

Воспитувач: Славица Брајковска 

Воспитувач: Емилија Николова 

Активност: Како изгледаат бактериите

Се запознавме со Микроскопот - научен индтрумент кој служи за гледање на предмети кои се многу мали да се видат со голо око. Ги набљудуваа бактериите. 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес30
Вчера200
Оваа недела1487
Овој месец970

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња