Галерија

Новогодишна Претстава - Ѓурѓица

 На ден 23.12.2022 год. во о. ,,Ѓурѓица" се одржа новогодишната претстава за деца ,,Во светот на приказните и Дедо Мраз"

Во неа активно се вклучија децата глумци од воспитна група 5-6 год. Изворче" (Пепелашка, С нешко, 3 прасиња, Снежана, Црвенкапа и Алиса - нашата колешка Александра Стојановска

Новата година што ни иде повесела и поздрава да ни биде.

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес90
Вчера250
Оваа недела930
Овој месец7699

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-11-30

Политика за колачиња