Ние сме мали хуманитарци со големо срце

Под мотото "ние сме мали хуманитарци со големо срце", со помош на општина Кисела вода, ЈДГ "Весели цветови" објект Мимоза, спроведоа хуманитарна акција по повод детската недела.

Родителите, децата и вработените донираа храна во хуманитарната организација "Свети Спас".

Хуманоста се стекнува уште од најмала возраст, а треба да се негува цел живот.