Моите права и моите обврски

Секое дете има права. Ова се нашите права, тие се исти за секое дете во целиот свет, но секако, покрај детските права имаме и наши обврски дома и во градинка.

Изработката на постер со моите права и моите обврски.

Група 5-6 години, објект Кокиче.