Настани

Математика - геометриски форми

Активност: Математика - геометриски форми
Децата сечеа геометриски форми
( квадрат, триаголник и круг), а потоа ги класифицираа по боја и ги лепеа на лист од блок.
Воспитна група: Слонче 4-6 години
Воспитувач: Тања Јанкуловска
Неговател: Емилија Георгиева

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес4
Вчера208
Оваа недела408
Овој месец5400

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња