Настани

Лето

Лето...сонце, вода, плажа.
Ликовна активност во дворот на градинката на забавен, креативен начин.
Објект Кокиче.

CollageMaker 20210714 111119427

IMG 20210714 092234

IMG 20210714 093052

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес156
Вчера194
Оваа недела982
Овој месец4589

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња