Настани

Летни игри и радости 2021

Тема:,, Летни игри и радости "
Објект:,, Сончоглед"
Воспитна група: 4-5 г. и 5-6г.
Воспитувачи: м-р Габриела Стојановска и Клементина Петрушевска
Активности: Дуваме балони од сапуница, игри со балони (пренеси го балонот, тенис со балон)

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес158
Вчера194
Оваа недела984
Овој месец4591

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња