Настани

Летај бубамаро

ОБЈЕКТ СОНЧОГЛЕД
ГРУПА:2-3Г
ВОС. КАТЕРИНА МИТЕВСКА
НЕГ. ДОЦА ВЕЛКОВСКА

ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБАМАРО

СО ДОАЃАЊЕ НА ПРОЛЕТА КАЈ ДЕЦАТА РАЗВИВАМЕ ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ СЕ ЗАПОЗНАВАМЕ СО РАЗНИ ЖИВОТНИ КОЈ СЕ БУДАТ ОД ЗИМСКИ СОН. БУБАМАРАТА СО СВОИТЕ ВПЕЧАТЛИВИ КРИЛЦА ДЕЦАТА ДЕЦАТА ЈА ПЕЧАТЕА И ТАНЦУВАА НА ПЕСНАТА ЛЕТАЈ ЛЕТАЈ БУБА МАРО

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес7
Вчера208
Оваа недела411
Овој месец5403

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња