Галерија

Коските на човечкото тело - Објект Сончоглед

Запознавање со коските на човечкото тело, нивната функција, градба и положба.

Објект: "Сончоглед"
Воспитувач: Ратка Блажевска
Негувател: Елизабета Лазаровска

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес30
Вчера200
Оваа недела1487
Овој месец970

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-02-05

Политика за колачиња