Галерија

Објект Кокиче гости на Саем на книгата АРС-Лaмина

 Објект Кокиче гости на Саем на книгата-Арс Ламина повод Ден на македонскиот јазик 

воспитна група 5-6 години 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес173
Вчера302
Оваа недела1061
Овој месец173

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња