Галерија

Грижи се за растенијата

Голема група,,Срциња"

Објект,,Кокиче

Чувај го дворот, природата цела🍀🌷🌾

Така за сите правиш добри дела🌲🥀🌳

Садење на 20 садници донација од г-дин Маријан Костадиновски во соработка со општина Кисела Вода. 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес181
Вчера302
Оваа недела1069
Овој месец181

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња