Галерија

Ѓурѓовденска прослава

На ден 06.05.2022 год. вработените и децата од 2-6 год. во дворот на градинката го прославија именденот на објект ,,Ѓурѓица" и патрониот празник на
О.К.В. со ,,Ѓурѓовденски базар" и весела игра и песна.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес41
Вчера313
Оваа недела354
Овој месец1229

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-12-06

Политика за колачиња