Настани

Екосистем (запознавање со животна средина) Сончач на цвеќе

О. Ѓургица
Воспитна група -,, Изворче,, - деца 4-5 год
Воспитувач-Јулијана Димитриевска
Негуватели- Александра Велјанова, Александра Стојановска и Снежана Здравковска
Цели - Користење и откривање на алтернативни начини на истражување на животната средина, поттикнување на истражување на колоритноста на природата.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес3
Вчера208
Оваа недела407
Овој месец5399

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња