Настани

Еколошка азбука

Објект : ,,Сончоглед"
Воспитна група: 5 -6 година возраст
Воспитувач : м-р Габриела Стојановска
Неговател: Латина Крчаноска
Активност : Еколошка азбука
Збогатување на речникот на децата преку буквите од азбуката и поврзување на буквите со зборови кои ја преставуваат екологијата и зачувувањето на здрава еколошка средина и планета.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес208
Вчера196
Оваа недела404
Овој месец5396

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-24

Политика за колачиња