Настани

Едуино ежиња

ЈДГ,,Весели Цветови" Објект ,,Ѓурѓица"
Група ,,Јаболчиња" 3-4 години
Учителки-Мануелка и Весна
Ежињата се спремни за зимски сон🦔
Играме и се забавуваме🤹
Предизвикот прифатен

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес59
Вчера142
Оваа недела834
Овој месец4280

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-01-29

Политика за колачиња