Галерија

Доживувањата на Буби

4 до 6 години - Наука - Запознавање и разбирање на околината - Доживувањата на Буби

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес108
Вчера133
Оваа недела931
Овој месец931

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-08-07

Политика за колачиња