Настани

Ден на здравјето 2022

Децата од 5 до 6години група Ѕвездички од објектот Ѓурѓица учествуваа на крос по повод одбележувањето на денот на здравјето под покровителство на ДКЦ.
Воспитувач Данче Трпеска
Негувател Милена Стоева

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес4
Вчера208
Оваа недела408
Овој месец5400

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња