Галерија

Ден на дрвјата и птиците

🍎Група🍏,,Јаболчиња"🍎3🍏4🍎години🍏Клон,,Ѓурѓица"😊Учителки:Мануела и Зорица😊Дрвото засадено со љубов и внимание расте и живее. Птицата пее и не радува. Со посадените дрвја и живите птици ние сме здрави, среќни и весели🌳🕊🌲🦜🌴🦩,,Честит денот на дрвјата и птиците" ликовна креативна игра👏браво👏за👏вредните👏дечиња

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес47
Вчера206
Оваа недела1227
Овој месец4585

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-09-23

Политика за колачиња