Настани

Ден на детето - Ѓурѓица, група Срциња

Голема Група ,,Срциња" Ѓурѓица

Секој ден е наше прекрасено доживување но денес е Празничен ден. Децата сакаат и умеат да ги одбележуваат празничните денови. Ликовна и музичка игра❤

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес156
Вчера194
Оваа недела982
Овој месец4589

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња