Галерија

Цртање на асфалт

Голема група,,Срциња"

Објект ,,Кокиче"

Учителки:Мануела и Марија

Цртање на асфалт со повод поклон до земја на нашите учители кои што ја создале нашата азбука која за учење е лесна,ајде да ја учиме се пее како песна.Св,,Кирил и Методиј"да пишуваме и читаме на нашиот македонски јазик📖

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес172
Вчера302
Оваа недела1060
Овој месец172

Моментално посетители

2
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња