Галерија

Чистење двор - Мимоза

Чистење двор - Мимоза

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес29
Вчера228
Оваа недела1252
Овој месец257

Моментално посетители

1
Онлајн

2024-03-02

Политика за колачиња